Header
Header

Uw volgende meeting, event of incentive reis duurzaam organiseren? Het kan!

Uw volgende meeting, event of incentive reis duurzaam organiseren? Het kan!

E-news november 2021

Uw bedrijf heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en u wilt uw volgende reis of evenement dan ook zo duurzaam mogelijk organiseren. Past elkaar LIVE ontmoeten hier nog wel bij?

Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om te zorgen dat uw LIVE moment, maar ook het gehele traject eromheen, wordt ingezet met zorg en aandacht voor de natuur en het klimaat.

goMICE organiseert desgewenst uw gehele traject groen, duurzaam, circulair of klimaatneutraal. Dankzij ons omvangrijke netwerk met duurzame partners, in binnen- en buitenland, is duurzaam communiceren en organiseren voor ons een tweede natuur. Of het nu gaat om vervoer, de eventlocatie, een hotel, de catering of de activiteiten. Ieder facet wordt door ons grondig bestudeerd en gecontroleerd.

Middels deze E-news laten wij u graag zien dat u met een duurzaam concept, traject of LIVE moment uw boodschap onderscheidend en impactvol kan overbrengen!

Zo leest u in deze E-news over:

  • Een incentive reis per trein;
  • 5x Duurzame bestemmingen in Europa;
  • Let’s get digital: ervaar de digitale tools van goMICE;
  • Duurzaam ontmoeten in Amsterdam;
  • Ontdek Scandinavië als duurzame incentive reisbestemming.

Een incentive reis per trein!

Een duurzaam vervoersmiddel dat wij regelmatig inzetten als alternatief voor een vliegreis is de trein! Naast dat een treinreis aanzienlijk minder CO2 uitstoot dan een vliegreis, brengt deze manier van reizen nog vele andere voordelen met zich mee en kan het een geheel andere dimensie aan uw reis geven.

Benieuwd welke voordelen dit zijn? Ontdek het hier!

Uw duurzame groepsreis organiseren per trein? Een heel goed idee!

5x Duurzame bestemmingen in Europa

Ons continent bestaat uit de meeste uiteenlopende, prachtige bestemmingen, welke ieder over hun eigen unieke historie, klimaat, landschappen en cultuur beschikken. Om ervoor te zorgen dat ook toekomstige generaties van deze bestemmingen kunnen blijven genieten, is het belangrijk bewuster te gaan kiezen voor duurzame(re) bestemmingen.

Maar wat is nu precies een duurzame bestemming? En welke Europese bestemmingen zijn geschikt voor uw duurzame groeps- of incentive reis? U leest het hier.

5 duurzame bestemmingen in Europa voor jullie volgende groeps- of incentive reis!

Let’s get digital: ervaar de digitale tools van goMICE!

Bij goMICE maken wij gebruik van diverse digitale tools om uw meetings, (online) events of incentive reizen te ondersteunen en uw boodschap nog meer kracht bij te zetten.

Denk hierbij aan het versturen van uitnodigingen, het inschrijven voor een LIVE of ONLINE moment en het delen van een volledig reis- of eventprogramma. Of kies ervoor om uw doelgroep te prikkelen en enthousiasmeren in een traject met onderlinge competitie, kennisactivatie of game-elementen. En dit alles in de huisstijl van uw organisatie!

Benieuwd naar alle ins en outs van de duurzame digitale tools van goMICE? U leest het hier.

Ontdek de digitale tools van goMICE: een duurzame wijze van communiceren tijdens uw incentive reis!

Duurzaam ontmoeten in Amsterdam!

De vraag naar duurzamere reizen en bestemmingen dichterbij huis is de laatste jaren sterk toegenomen. Om u te inspireren met mogelijkheden voor duurzame meetings, events of incentive trips in eigen land, neemt Projectmanager Rosa u digitaal mee naar onze bruisende hoofdstad: Amsterdam!

Van overnachtingen in comfortabele, energieneutrale hotels en circulaire meeting & eventlocaties, tot verantwoorde groepsactiviteiten en duurzame dinertips!

Duurzaam ontmoeten in Amsterdam!

Ontdek Scandinavië als duurzame incentive reisbestemming!

Scandinavië staat bekend om zijn vooruitstrevende blik en innovatieve acties omtrent klimaatverbetering. Een kwaliteit waardoor deze bestemming veel te bieden heeft voor duurzame events, groeps- en incentive reizen.

Om u een idee te geven van een groepsreisprogramma in Scandinavië, hebben wij een duurzame combinatiereis samengesteld naar Kopenhagen & Malmö. Van een groot scala aan eco-friendly hotels en skiën op het dak van een energiecentrale, tot een exclusief diner bij een rooftop boerderij.

Go green with your team en reis digitaal met ons mee naar sustainable Scandinavia!

Ontdek Scandinavië als duurzame incentive reisbestemming!

goMICE blogs

Laat u inspireren met tips, verhalen en ervaringen over (online) meetings & events, groeps- en incentivereizen, unieke bestemmingen en meer op onze goMICE blogpagina! Mis geen updates meer door ons te volgen via LinkedInFacebook en Instagram. Hier posten wij wekelijks nieuwe blogs en nieuwsberichten die u inspireren, verrassen en informeren.

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!