Tips voor te gekke events & incentivereizen na de zomer!

Tips voor te gekke events & incentivereizen na de zomer!

De zomervakantie staat voor de deur. Maar hoe gaat u uw medewerkers of zakenrelaties na de summer break weer motiveren, verbinden of belonen?

Wordt het een meerdaags najaarsevent op een zonnige bestemming? Een thema event op een unieke locatie? Of reizen jullie af naar een echte winter WOW bestemming? Laat u middels deze blog inspireren door verschillende originele najaarsevent- en incentivereis mogelijkheden in binnen- en buitenland!

Op groepsreis naar de najaarszon of naar winterwonderland?

Vindt u dat uw organisatie na de zomerperiode wel een frisse impuls kan gebruiken? Of wilt u uw medewerkers of relaties belonen voor de behaalde prestaties, stimuleren voor de nog te behalen targets of hen inspireren met een culturele of zakelijke ervaring in een ander land? Een groepsreis is dé manier om te investeren in uw medewerkers of relaties.

Maar welke bestemmingen lenen zich voor een waanzinnige winterzon of winterwonderland groepsreis? Wij zetten er een aantal voor u op een rij!

Winterzon:

Dit najaar op groepsreis naar de winterzon: Jordanië!

Dit najaar op groepsreis naar de winterzon: Malta!

Dit najaar op groepsreis naar de winterzon: Kaapstad!

Winterwonderland:

Dit najaar op groepsreis naar winterwonderland: Fins-Lapland!

Dit najaar op groepsreis naar winterwonderland: IJsland!

Dit najaar op groepsreis naar winterwonderland: Mayrhofen!

Wilt u dat wij met u meedenken over uw eigen reis? Via deze pagina kunt u contact met ons opnemen, onze projectmanagers staan voor u klaar.

Of wilt u sprookjesachtig ontmoeten bij deze buitenlandse kasteellocaties!

Uw volgende zakelijke meeting of evenement dit najaar organiseren op een sfeervolle locatie? Een unieke plek waar al honderden jaren (feestelijke) gelegenheden plaatsvinden? Verras uw doelgroep dan eens met een sprookjesachti ge ontmoeting op een prachtige kasteellocatie!

Nederland kent vele mooie kastelen, maar ook in het buitenland zijn geweldige chateaus, paleizen en kloosters te vinden waar uw gasten gegarandeerd bij weg zullen dromen! Van een unieke Game of Thrones setting nabij Barcelona of een glamoureuze balzaal in een statig slot in Duitsland, tot aan een charmant chateau in Frankrijk. Met welk kasteel verrast u uw medewerkers of relaties tijdens uw volgende zakelijke meeting of event?

Sprookjesachtig ontmoeten bij deze buitenlandse kasteellocaties!

10x Corporate Event Themes

Door uw event of eventjaar te koppelen aan een thema, kan er nog meer diepgang en een totaalbeleving gecreëerd worden. Dit overkoepelend thema hangt als het ware als een paraplu boven alle online, live en offline communicatiemiddelen die worden ingezet tijdens, maar ook voorafgaand en na uw event!

Met onze Stretch-methode realiseren wij in dit geval een maatwerk communicatietraject waarin gedurende langere tijd meerdere ’touch moments’ worden ingezet om uw medewerkers en relaties te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren.

Het thema dat wij creëren is volledig afhankelijk van uw doelstelling, doelgroep en de boodschap die u wilt overbrengen. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een algemeen thema. In dit geval zorgen wij ervoor dat uw boodschap strategisch verwerkt wordt binnen het gehele traject, zodat u uw doelen op ludieke, unieke en onvergetelijke wijze kunt bereiken! Denk bijvoorbeeld aan de thema’s:

  • Go Green
  • Fine Food Festival
  • (Team)building the future
  • Wine & Dine
  • Oktoberfest
  • Masked Ball
  • Winter Wonderland 
  • Dutch Valley Festival (Après Ski)
  • Boost your health
  • Disco Inferno

Gratis online sparringsessie?

Het betrokken en verbonden houden van uw relaties en medewerkers is van groot belang, maar kan ook uitdagend zijn! Want hoe zorgt u er nu precies voor dat uw boodschap goed overkomt en de impact maakt die u wenst? Boek hier een gratis online sparringsessie met één van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze Stretch-methode in combinatie met uw volgende LIVE meeting, event of incentivereis!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Bonus! Case: Spetterend Hollywood Event in Studio21!

Voor één van onze vaste klanten organiseerden wij afgelopen maand een spetterend Hollywood event bij Studio 21 te Hilversum. Deelnemers in de meest prachtige outfits sierden de avond en na een plenaire aftrap in de vorm van een company talkshow en verrassende acts, stonden er foodcourts klaar om iedereen te voorzien van smakelijke gerechten!

Maar een Hollywood event zou een Hollywood event niet zijn, zonder een feestavond… Dus tot slot gingen de voetjes van de vloer bij diverse artiesten als Gerard Joling en DJ Jean!

Wilt u uw medewerkers of relaties dit najaar ook verrassen, belonen of verbinden middels een fantastisch thema event dit najaar? En bent u benieuwd naar de creatieve mogelijkheden voor uw organisatie? Plan dan hier een gratis online sparringsessie in!

Spetterend Hollywood Event in Studio21!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!