Header
Header

Top-notch Ibiza experience: groepsreis met verblijf in luxe villa!

Top-notch Ibiza experience: groepsreis met verblijf in luxe villa!

Tijdens mijn rondreis door Europa kreeg ik – Managing Director Anita van Maanen – een aanbod van één van onze leveranciers ‘Rivas Ibiza‘ om een van hun luxe villa’s ‘uit te proberen’. Daar moesten we wel even over nadenken, aangezien we er net een reis van drie weken door Europa op hadden zitten (Lees: Luzern & Heidelberg, Lugano & Turijn, Monte Carlo, Barcelona, Nice & Dijon). Toch was de verleiding groot en het bood direct een mooie combi, aangezien we eind augustus ook een 4-daagse incentive reis op Ibiza zouden begeleiden. Dus… Waarom ook niet?!

Een villa experience op Ibiza is niet de go-to ervaring waar onze opdrachtgevers voor kiezen, maar juist een verblijf in deze intiemere setting biedt veel mogelijkheden voor zakelijke groeps- en incentivereizen. En dat hebben we ervaren! Keep on reading…

Waanzinnige villa met uitzicht op…

We konden onze oren niet geloven toen we hoorden in welke villa we zouden verblijven. Het was een schitterende villa voor maximaal 20 personen, uitgerust met 2 enorme woonkamers (100m2), 8 slaapkamers (waarvan 2 van 80m2 met jacuzzi), 8 badkamers en een apart gastenverblijf waar nog twee personen konden verblijven. En dan nog niets gezegd hebbende over de outdoor area met grote terrassen, een zwembad met een afmeting van 15 x 20 meter en … uitzicht op Ibiza stad! Werkelijk een waanzinnige villa met een perfecte ligging!

Top-notch Ibiza experience: groepsreis met verblijf in luxe villa!

Waarom kiezen voor een villa experience met jouw bedrijf?

Een villa biedt talloze voordelen voor een groepsreis. Ten eerste is er de privacy en ruimte die een hotel vaak niet kan bieden. Groepen kunnen hier in alle rust vergaderen, een kok kan worden ingehuurd om voor de groep te koken, en een barbecue organiseren is een fluitje van een cent. Daarnaast hebben de meeste villa’s grote terrassen, zwembaden en prachtige uitzichten, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring.

Villa’s zijn voor groepen een uitstekend alternatief, vooral voor bedrijven die met een kleinere groep (tot 25 personen) in een intiemere setting willen verblijven. Op Ibiza kiezen groepen van die grootte regelmatig voor een villa in plaats van een hotel, juist vanwege de zojuist genoemde voordelen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om grotere groepen onder te brengen in villa’s, wanneer er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld clusters van villa’s. Dit varieert van villa’s met 4 slaapkamers tot villa’s met wel 12 of meer slaapkamers. Zo kan iedereen genieten van hetzelfde comfort!

Top-notch Ibiza experience: groepsreis met verblijf in luxe villa!

Onze villa experience

Het was echt top om dit keer zelf te ervaren hoe het is om in zo’n villa te verblijven. De luxe, de ruimte, het uitzicht en het zwembad maakten het tot een droomverblijf. Wat voelden we ons bevoorrecht, met dank aan Rivas Ibiza, waarmee we al jaren zakendoen. We hebben ervan genoten, maar hebben vanuit deze uitvalsbasis ook diverse leveranciers kunnen bezoeken, zo stonden dit keer onder andere het Nobu hotel, Obeach, Casa Colonial, Sa Punta, Es Xarcu en Cas Costas op de planning.

Zalige zomer incentive reis op Ibiza

Aansluitend aan onze villa experience arriveerde een relatief klein incentive groepje op Ibiza. Zij verbleven in het prachtige hotel Corso, tegenover de haven Botafoc. De projectmanagers van goMICE hadden weer een fantastisch programma in elkaar gezet!

Zo genoot de groep op de dag van aankomst bij Nassau Beach Club. Waarde groep werd ontvangen als echte VIP’s met een afgezet deel op het strand, vier mooie grote ligbedden, voldoende parasols en heerlijke drankjes die al klaar stonden om onder het genot van de fijne beach house deuntjes te nuttigen. Als dat niet optimaal genieten is?! Op de tweede dag werd met een enorme speedboot van 400 pk koers gezet naar Formentera. Op Formentera werd een lunch georganiseerd bij één van de prachtige restaurants die het eiland rijk is.
Na een dag vertoeven op en rondom het water vond ’s avonds een diner plaats bij één van onze hoogstaande leveranciers op Ibiza en werden er verschillende verrassingen tijdens het diner ingebouwd. Het was pure verwennerij en het werd een incentivereis om nooit te vergeten!

Een boottocht naar Formentera en relaxen bij een geweldige beach club mogen niet ontbreken tijdens een incentive reis naar Ibiza.

Klant quotes

Alles klopte en het geeft dan ook een extra fijn gevoel wanneer er direct reacties, zoals onderstaande, van de klant binnenstromen na thuiskomst. Daar worden we altijd zo blij van!

1: “Onwijs bedankt voor alles!! Echt weer een onvergetelijke reis!”
2:
Super bedankt, ook nu weer iets om nooit meer te vergeten. Super ervaring!”
3:
goMICE het weer was fantastisch! En dan al die verrassingen! Echt geweldig.”

Ook jouw volgende groeps- of incentive reis naar Ibiza door goMICE laten organiseren? Wij helpen je graag aan een onvergetelijk reisprogramma met behulp van onze jarenlange ervaring en kennis van de meest bijzondere plekken, fijnste accommodaties, de beste leveranciers en waanzinnigste activiteiten.

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 05 september 2021 en werd op 20 september 2023 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!