Header
Header

E-news: Uw eerstvolgende LIVE meeting, event of incentive in Nederland!

E-news: Uw LIVE meeting, event of incentive in Nederland!

E-news mei 2021

Hopelijk kunnen we zoals de routekaart van de overheid aangeeft, elkaar vanaf deze zomer weer LIVE ontmoeten. Kunt u niet wachten om uw medewerkers of relaties op een unieke wijze te belonen of inspireren, maar wilt u liever nog niet buiten de landsgrenzen treden? Overweeg dan om uw eerstvolgende meeting, event of incentive reis in Nederland te organiseren, zodra de maatregelen dit weer toelaten! Binnen onze eigen landgrenzen zijn namelijk meer dan genoeg verrassende één- of meerdaagse ontmoetingen te realiseren, waar uw medewerkers en relaties gegarandeerd nog lang over zullen napraten.

Laat u middels deze E-news inspireren door de veelzijdige en verrassende mogelijkheden die Nederland te bieden heeft voor uw zakelijke ontmoetingen!

Zo leest u in deze Enews editie meer over:

  • Beleef Rotterdam als nooit tevoren
  • Zuid-Limburg, de ideale bestemming voor uw meeting of event
  • Ervaar Puur Holland: Volendam & de Zaanse Schans
  • High-end ontmoeten en beleven in Amsterdam
  • Tips voor inspirerende en succesvolle heisessies
  • Meer inspiratie voor uw Corona-proof (LIVE) moments in Nederland

Toch nog liever een online of hybride meeting of event organiseren? Ook deze ontmoetingen realiseert goMICE creatief, krachtig en professioneel! Klik hier voor meer informatie.

Beleef Rotterdam als nooit tevoren!

Bij Rotterdam denkt men vaak aan de enorme haven, de iconische Erasmusbrug en de bruisende Markthal. Uiteraard zijn deze highlights onlosmakelijke verbonden aan de stad en mogen zeker niet ontbreken tijdens een bezoek. Maar hoe kunt u uw personeel of klanten éxtra verrassen in deze must visit stad?

Laat u hier inspireren door een aantal bijzondere Rotterdamse activiteiten en locaties die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Zuid-Limburg, de ideale bestemming voor uw meeting of event!

Overnacht in een monumentaal kasteel, ontdek de prachtige natuur tijdens een tocht door de Limburgse heuvellandschappen of ervaar het gezellige Maastricht. Zuid-Limburg leent zich perfect voor uw volgende meeting, event of incentive reis!

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij nemen u in ons blog graag mee op inspiratiereis naar het zuiden van ons land.

Ervaar Puur Holland: Volendam & de Zaanse Schans

Naast dat Nederland rijk is aan vele moderne steden, zijn er ook verschillende pittoreske plaatsen te vinden. Waaronder Volendam & de Zaanse Schans: twee oer-Hollandse plekken die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes of klantdagen. Uiteraard, wanneer gewenst, aangevuld met inhoudelijke onderdelen en áltijd met verrassende elementen om er een onvergetelijk LIVE moment van te maken.

Lees hier meer over de mogelijkheden en ervaar Puur Holland met goMICE!

High-end ontmoeten en beleven in Amsterdam

Of u nu een zakelijke meeting, een dagje weg, een incentive weekend of midweek in gedachte heeft… In onze hoofdstad Amsterdam kunt u uw medewerkers of relaties op een exclusieve wijze in de watten leggen! Van een privéboottocht door de grachten en een verblijf in een luxueus hotel, tot waanzinnige skybars met adembenemend uitzicht over de stad.

Bent u benieuwd naar meer high-end mogelijkheden in Amsterdam? Lees er hier meer over!

Tips voor inspirerende en succesvolle heisessies

Let’s (soon) meet outside! De nazomer is hét moment om inspirerende (corona-proof) heisessies met uw team te organiseren. Maar wat kunt u precies verwachten van een succesvolle heisessie? En hoe en op welke locaties organiseert u dit?

Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden. Ook delen we een aantal prachtige, door de natuur omgeven, locaties die zich perfect lenen voor uw volgende heisessie in Nederland!

Meer inspiratie voor uw Corona-proof (LIVE) moments in Nederland!

Laat u inspireren met tips, verhalen en ervaringen over (online) meetings & events, groeps- en incentivereizen, unieke bestemmingen en meer op onze goMICE blogpagina! Mis geen updates meer door ons te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier posten wij wekelijks nieuwe blogs en nieuwsberichten die u inspireren, verrassen en informeren.

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!