Header
Header

Jubileumreis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

Jubileumreis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

Voor het 50-jarige jubileum van een van onze opdrachtgevers reisden goMICE Lotte, Elsbeth & Dian in september met zo’n 200 personen af naar het prachtige Schotland! Regelmatig wordt er gekozen voor een Zuid-Europese bestemming, des te leuker dat we nu ook weer eens de schoonheid van Schotland in dit toffe reisprogramma konden neerzetten. In dit blog nemen we u mee in de complete reis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

Exclusieve chartervlucht, Edinburgh Castle en traditioneel diner

De jubileumreis begon al vroeg in de ochtend op Eindhoven Airport, vanwaar de exclusieve chartervlucht naar Edinburgh vertrok. Eenmaal aangekomen op Edinburgh Airport werd de groep feestelijk verwelkomd door twee doedelzakspelers en begeleid naar de bussen die ons naar de trendy lunchlocatie Browns brachten. Een mooi restaurant in het centrum, op loopafstand van het befaamde Edinburgh Castle. Een unieke kasteel dat hoog boven de stad uittorent en u een werkelijk Harry Potter gevoel geeft! Na de lunch stond er dan ook een rondleiding in dit 17e-eeuwse kasteel op de planning; een must wanneer u in Edinburgh bent. Tot slot, werd de dag afgesloten met een traditioneel fish & chips diner, waarna de groep op eigen gelegenheid het Schotse nachtleven indook.

Jubileumreis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

Highland Games en diner bij iconische locatie

Awaken the warrior within! De tweede reisdag stond in het teken van de Highland Games: traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Een fantastische teambuilding activiteit die met kleine groepen al ontzettend leuk is om te doen, maar in grotere groepen echt next-level is. Zo reisden we met de gehele groep af naar een prachtig landgoed, waar iedereen in een kilt werd gehesen en clanspelen als tossing the caber (boomstam gooien), weight for height (kogel stoten), highland dancing (traditionele dans) en tossing the welly (laars werpen) in verschillende clans (teams) gespeeld werden. Het was werkelijk een fantastische dag! De zon scheen volop, het team gevoel spatte er vanaf en het landgoed zorgde voor de Schotse totaalbeleving. Na de games, en een whisky shot 😉, was het tijd voor een welverdiende barbecue lunch en een vrije namiddag!

Jubileumreis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

’s Avonds stond een slotdiner gepland bij een WOW-locatie in Edinburgh; een iconische landmark met een prachtige ambiance! Bij binnenkomst ontving iedereen een glaasje bubbels om proosten op het 50-jarige jubileum en de mooie herinneringen die de afgelopen dagen al met elkaar gemaakt waren. Het was een dag met een gouden randje!

Jubileumreis naar het sprookjesachtige Edinburgh!

Schotse keuze-activiteiten en terugreis

Op de laatste reisdag konden de deelnemers uit diverse ochtend activiteiten kiezen. Zo kon er gekozen worden voor een sportieve, culturele of op food gerichte activiteit. Benieuwd naar een aantal mogelijke activiteiten in Edinburgh? Lees dan ook ons blog Incentive reis Edinburgh: uniek, imposant en… whisky”. Na de ochtend vol fun en een lunch op eigen gelegenheid was het alweer tijd om richting de luchthaven te vertrekken.

De deelnemers hebben ons tijdens de reis volop laten blijken hoe erg ze van de reis genoten hebben en naderhand ontvingen we een prachtig boeket bloemen op ons kantoor. Het 50-jarige bedrijfsjubileum van onze opdrachtgever is op een memorabele wijze gevierd; een gezamenlijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

Maak uw reis naar Edinburgh nog magischer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Edinburgh voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

Ook interesse in een unieke Schotse reisbeleving samen met uw collega’s of zakenrelaties? Of een reis naar een andere mooie Europese bestemming, zoals LondenValencia of Split & Hvar? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in de verrassende mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!