Header
Header

Ontdek Noord-Europa: unieke bestemmingen voor jullie groeps- of incentive reis!

Ontdek Noord-Europa: unieke bestemmingen voor jullie groeps- of incentive reis!

E-news september 2021

De zomerperiode is voorbij en velen hebben (na lang wachten) eindelijk weer voet op buitenlandse bodem kunnen zetten! Een moment waar we met z’n allen smachtend naar hebben uitgekeken en waar we weer als vanouds van genoten hebben. Want geef toe: mooie bestemmingen ontdekken, lokale culturen ervaren, de smaken van een buitenlandse keuken proeven en geweldige activiteiten ondernemen… daar willen we toch allemaal weer veel meer van?!

Daarom nemen wij u in deze E-news mee naar een aantal van onze favoriete Noord-Europese bestemmingen voor groeps- of incentive reizen!

Liever met uw collega’s of relaties naar een Zuid-Europese bestemming afreizen tijdens een onvergetelijke groeps- of incentive reis? Lees dan onze voorgaande E-news of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Inspectiereis naar het sprookjesachtige Fins Lapland!

Vorig jaar februari gingen wij voor één van onze opdrachtgevers op inspectiereis naar één van onze favoriete incentive bestemmingen: Fins Lapland!

Wij bezochten en testten de activiteiten van onze vaste en nieuwe leveranciers, zoals de indrukwekkende Glass Igloos, authentieke rendierboerderijen, en een huskeytocht door de besneeuwde bossen. Daarnaast mochten we heerlijke lokale gerechten proeven bij diverse restaurants waar goMICE graag mee werkt. Reist u digitaal met ons mee naar deze winter WOW bestemming? Wij nemen u mee! 

Inspectiereis naar het sprookjesachtige Fins Lapland!

Incentive reis Edinburgh: uniek, imposant en… Whiskey!

Wanneer goMICE een incentive reis voor u naar Edinburgh organiseert, dan staat u gegarandeerd een bijzondere ervaring te wachten!

De Schotse hoofdstad is gebouwd op zeven heuvels, heeft veel groen en beschikt over prachtige gebouwen uit de 16e en 17e eeuw die in het stadsbeeld domineren. Dit tezamen met de authentieke sfeer en leuke groepsactiviteiten maken Edinburgh tot een uitstekende bestemming voor uw groeps- of incentive reis!

Gaan jullie voor een whiskeyproeverij bij een beroemde distilleerderij? Schotse highland games bij een prachtig kasteel? Of duiken jullie het Schotse nachtleven in tijdens een Edinburgh pubcrawl? Wij nemen u mee in de verschillende groeps- en incentive mogelijkheden!

Incentive reis naar Edinburgh: uniek, imposant en... Whiskey!

Duurzame groeps- of incentive reis naar Scandinavië

Scandinavië staat over het algemeen bekend om de vooruitstrevende blik en innovatieve acties omtrent het verbeteren van het klimaat. Hierdoor heeft Scandinavië veel te bieden als bestemming voor duurzame groeps- en incentive reizen.

Wij nemen u digitaal mee op een mogelijke (duurzame) combinatiereis naar Kopenhagen & Malmö! Van een groot scala aan eco-friendly hotels, skiën op het dak van een energiecentrale of een boottocht per e-boot, tot een exclusief diner bij een rooftop boerderij. Reist u mee?

Duurzame groeps- of incentive reis naar Scandinavië

Uw volgende incentive reis naar het hippe Hamburg!

Deze moderne havenstad is gelegen aan rivier de Elbe en is de ideale bestemming voor uw toekomstige groeps- of incentive reis, in de buurt van Nederland!

Het contrast tussen de historische wijk Speicherstadt, die zich kenmerkt door haar rode pakhuizen en authentieke grachten, en de booming wijk Hafencity, met haar prachtige architectonische gebouwen, is niet te missen. Van hippe bars in oude pakhuizen en uitdagende wateractiviteiten, tot het Pauli-strand en het uitgaansgebied Reeperbahn… waar de muzikale roots liggen van de wereldberoemde Britse popband “The Beatles”.

Benieuwd naar meer tips en weetjes over deze waanzinnige bestemming voor uw volgende groeps- of incentive reis? Lees het hier!

Voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!