Header
Header

Terugblik op een jaar vol onvergetelijke groeps- en incentivereizen!

Terugblik op een jaar vol onvergetelijke groeps- en incentivereizen!

E-news november 2022

Het was weer een bedrijvig en mooi goMICE jaar! Een jaar waarin we onder andere de meest uiteenlopende groepsreizen organiseerden naar verschillende Europese bestemmingen. Een jaar waarin we sommige maanden meer in het buitenland waren dan op kantoor. En bovenal, een jaar waarin we onze opdrachtgevers een onvergetelijke ervaring en next-level verbinding met hun relaties of medewerkers hebben bezorgd. We love it!

We nemen u in deze e-news mee terug naar:

 • Een high-end incentivereis naar de Côte d’Azur;
 • Een ultieme zomerse trip naar Split & Hvar;
 • Een internationale groepsreis naar Sevilla;
 • Een jubileumreis naar sprookjesachtig Edinburgh;
 • Twee groepsreizen met twee verschillende budgetten naar Porto;
 • Een actieve en bourgondische reis naar de Algarve.

Wellicht spot u gelijk een passende groepsreisbestemming voor uw organisatie of wordt u geïnspireerd om komend jaar weer een meeting of event te organiseren voor uw collega’s of relaties. Plan dan hier gelijk uw sparringsessie in met een van ons professionals om samen de mogelijkheden te bespreken voor uw volgende onvergetelijke LIVE moment.

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Projectmanager Lotte reisde deze zomer af naar de glamoureuze Côte d’Azur voor een tres luxueux groepsreis!

Van een helikoptervlucht van Monaco naar St. Tropez, een bezoek aan een prachtige wijngaard en een dag op een privé jacht met DJ en jetski. Maar uiteraard organiseerden we ook onvergetelijke avonden bij hippe, hoogstaande restaurants en een uniek verblijf in een luxe 5-sterrenhotel!

Benieuwd naar meer over deze high-end incentivereis naar de zonnige zuidkust van de Franse Rivièra? Lotte neemt u mee in het reisprogramma!

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Voor het 20-jarige jubileum van een van onze klanten uit de IT-branche organiseerden we een geheel verzorgde groepsreis naar het zonnige Sevilla! Waarbij de voornaamste wens was om alle 100 collega’s vanuit de hele wereld op één plek samen te brengen.

Een mooie logistieke uitdaging die we met succes vervuld hebben, dankzij onze expertise in zakenreizen en groepsvluchten! De groep genoot van de nazomerzon, elkaars gezelschap en bovenal het leuke reisprogramma!

Benieuwd wat er zoal op het 3-daagse reisprogramma stond? Ga digitaal met ons mee naar deze geweldige Zuid-Spaanse stad!

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Met een enthousiaste groep van 170 young professionals reisden we in juni af naar het zonnige Split & Hvar! Split is één van de mooiste steden van Kroatië met haar sfeervolle straten, gezellige Riva boulevard en architectonische hoogtepunten. Hvar wordt ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd; een eiland met een bruisend nachtleven, omgeven door azuurblauwe wateren en prachtige lavendelvelden.
U hoort het al… een geweldig combinatie van bestemmingen, wat ook deze reis weer ten volste bleek!

Benieuwd naar het te gekke Kroatische reisprogramma van deze enthousiaste groep young professionals? Wij delen het reisprogramma in ons case-blog!

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Een groepsreis naar Edinburgh betekent…

 • Doedelzakspelers op iedere straathoek
 • Proostmomenten met (zelf gedistilleerde) Whisky
 • Een tour door het sprookjesachtige centrum
 • Competitieve Highland Games op een prachtige landgoed
 • En diners op fenomenale locaties

Regelmatig wordt er gekozen voor een Zuid-Europese bestemming, des te leuker dat we nu ook weer eens de schoonheid van Schotland konden beleven in dit toffe jubileumreisprogramma!

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Wilt u uw collega’s of relaties eens écht in de watten leggen en hen verrassen met een compleet high-eind programma in Zuid-Europa? Of wilt u hen een onvergetelijke ervaring bieden met een wat beperkter budget?

Projectmanager Rosa heeft dit jaar voor verschillende budgetten groepsreizen naar het prachtige Porto georganiseerd en heeft hierbij de uiteenlopende mogelijkheden voor een tof reisprogramma ontdekt!

Ze neemt u mee in de unieke groepsmogelijkheden om Porto van zijn beste kant te ontdekken, zowel low budget als high end!

Terugblik op de goMICE highlights van afgelopen zomer!

Na eerdere geweldige incentivereizen naar onder andere Mallorca, Ibiza, Napels en Sevilla viel dit jaar de keuze van onze opdrachtgever uit de Oil & Gas Industry, dit jaar op de Portugese badplaats Albufeira!

Van een sportieve golf clinic op een prachtige golf course en een kleurrijke tuktuk-tour naar een idyllische wijngaard, tot aan heerlijke diners bij zonsondergang.

Om u een idee te geven van de verdere invulling en de prachtige locaties van deze groepsreis, leest u hier het 4-daagse reisprogramma naar de Algarve!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!