Header
Header

High-end incentivereis naar de glamoureuze Côte d’Azur!

High-end incentivereis naar de glamoureuze Côte d’Azur!

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben we al diverse mooie incentivereizen mogen organiseren naar onder andere New York, Zweeds Lapland en Oostenrijk. Ditmaal kozen zij voor een high-end zomerbestemming, namelijk de zonnige zuidkust van de Franse Rivièra: de glamoureuze Cote d’Azur!

Een extra snoepdag in Frankrijk!

In eerste instantie zouden we op donderdagochtend vanaf  Schiphol naar Nice vliegen, maar een paar dagen voor vertrek ontvingen we van KLM het bericht dat onze heenvlucht gecanceld was… Enorm balen natuurlijk! Op zo’n moment is het van groot belang om snel te handelen en direct met de klant te schakelen, voordat de alternatieve vluchten zijn volgeboekt. Samen met onze opdrachtgever besloten we de reis met een dag te verlengen en op woensdagavond laat al te vertrekken richting Nice om daar de eerste nacht bij een airport hotel te overnachten. Op deze manier konden we het volledige programma ter plaatse alsnog door laten gaan.

Bonjour Monaco

De eerste volle dag van deze high-end incentivereis brachten we niet door in Frankrijk maar in de charmante dwergstaat Monaco, gelegen op zo’n drie kwartier rijden van Nice. Na een mooie wandeling bergafwaarts vanaf het wereldberoemde Casino en langs bezienswaardigheden als het befaamde F1 Circuit eindigden we in de baai van Cap d’Ail. Hier werd de groep hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels en een sharing lunch bij een trendy beach club. De sfeer zat er goed in en al gauw werd er verder geborreld in het warme water van de Mediterrane zee… Santé!

High-end incentivereis naar de glamoureuze Côte d'Azur!

Exclusieve helikoptervlucht naar Saint-Tropez

Aan het einde van de middag vertrok de groep naar het mondaine Saint-Tropez, gelegen op zo’n 2,5 uur rijden van Monaco óf op slechts 30 minuten vliegen per helikopter! De keuze was dan ook snel gemaakt: per helikopter natuurlijk! De vlucht was fantastisch en eindigde in een wijngaard nabij het hotel. Hier stond de VIP-transfer service klaar om de groep naar het 5-sterren hotel te brengen, waar zij werden verwelkomd met een koud glas rosé. Een unieke experience en letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van deze high-end incentivereis!

High-end incentivereis naar de glamoureuze Côte d'Azur! côte d'azur

Cote d’Azur by day

Naast deze helikoptervlucht stonden er nog diverse andere fantastische activiteiten op het programma. Zo bracht de groep de volgende dag door op een eigen privé jacht van maar liefst 30-meter lang (uiteraard inclusief DJ en champagne), werd er genoten van een heerlijke dag bij Nikki Beach in hun eigen VIP-area, verkenden ze de mythische golf van Saint Tropez per jetski en genoten ze van een heerlijke lunch bij een uniek wijnchateau.

High-end incentivereis naar de glamoureuze Côte d'Azur!

Cote d’Azur by night

Ook in de avonden ontbrak het de groep aan niets. Zo werd het diner de eerste avond geserveerd bij restaurant Le Quai. Een geweldig restaurant waar de artiesten, de modewereld en de elite graag komen! De keuken serveert heerlijke Frans-Aziatische gerechten op een hoogstaand niveau. Le Quai staat tevens bekend om zijn zinderende sfeer: de DJ zorgt voor fijne beats en danseressen en zangeressen voor verrassende optredens. Tot diep in de nacht kan bij deze hippe spot gedanst worden. Niet verwonderlijk dat niemand minder dan Sylvie Meis hier deze avond aan de tafel pal naast de groep zat ? Daarnaast werd ook Les Caves du Roy – dé nachtclub van Saint-Tropez – op zijn kop gezet. Uiteraard hadden we VIP-entrance en een private area geregeld voor de groep.

De groep heeft ten volste genoten van een heerlijke incentivereis in de zonnige Côte d’Azur. Op naar de volgende! Naderhand ontvingen we deze lovende quote van onze opdrachtgever:

Wilt u ook een unieke high-end incentive organiseren naar Zuid-Frankrijk? Wij denken graag met je mee in de verrassende groepsreismogelijkheden voor jouw organisatie!

Maak uw reis naar de Franse riviera nog completer!

Natuurlijk wilt je dat jouw groeps- of incentivereis naar de Côte d’Azur voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van jouw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Heb je ook interesse in een high-end reisbeleving samen met jouw collega’s of zakenrelaties? Of een groepsbeleving naar een andere mooie Europese bestemming, zoals Valencia, Split & Hvar, Milaan of Athene? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee in de verrassende mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!