Header
Header

De laatste ontwikkelingen en trends bij goMICE!

De laatste ontwikkelingen en trends bij goMICE!

Zoals ook vorig jaar en begin dit jaar staan de maanden oktober en november weer in het teken van inspectie reizen, maar ook in het uitvoeren van vele reizen. Sommige projectmanagers zijn druk bezig vanaf hun desk, anderen zijn alweer op reis, meestal naar het buitenland, maar goMICE verzorgt ook veel events en reizen in Nederland. Soms vanuit het Nederlandse bedrijfsleven aangevraagd, maar ook steeds meer incoming, dus van bedrijven uit andere landen die met een zakelijke groep naar Nederland willen komen.

de-laatste-ontwikkelingen-bij-gomice

Een 5-daags event in Nederland

Voor één van die klanten hebben we onlangs een 5-daags event in Nederland mogen organiseren. De leden hadden een ander programma dan de partners die ook mee waren. Zo waren er meetings en bedrijfsbezoeken voor de leden gepland en voor de partners heeft goMICE onder de bezielende leiding van projectmanager Lotte een ontdekkingsreis in Nederland samengesteld, waaronder een Grand Holland Tour, met een bezoek aan de molens, diverse musea, waaronder zelfs het Loo in Apeldoorn.

de-laatste-ontwikkelingen-bij-gomice

Als slotdiner had goMICE gekozen voor een zeer unieke locatie, namelijk Artis. Tussen de zeeleeuwen werd op hoog niveau gedineerd. Een toffe en unieke afsluiting van dit 5-daagse event. Uiteraard waren onze projectmanagers Lotte en Debbie bij dit 5-daagse event aanwezig.

Ook werkt goMICE momenteel hard aan diverse events en feesten in Nederland, zoals een klantendag uit de communicatiemiddelen branche, een Awardshow, een productlancering en zelfs een Sinterklaasfeest voor rond de 100 volwassenen en 100 kinderen.

Op dit moment zijn de projectmanagers weer heel veel reizen voor volgend jaar aan het voorbereiden en graag neem ik jullie mee op een aantal inspectiereizen welke zij en ook ik net weer afgerond hebben of nog gaan maken, maar voor ik dat doe beantwoord ik ook nog graag even een veelgestelde vraag aan goMICE.

de-laatste-ontwikkelingen-bij-gomice

Zijn er bepaalde bestemmingen branche-gerelateerd?

Welke bestemmingen zijn momenteel in trek en welke branches kiezen nou voor welke bestemming? Is daar een trend in te ontdekken? We zien dat snelgroeiende branches, zoals de (fast)foodsector, afvalverwerkingsbranche, de ICT- en gaming branche vooral voor bestemmingen kiezen die op één of andere manier “anders” zijn, op welke manier dan ook. Zij zoeken vooral naar verrassende bestemmingen maar ook naar verrassende elementen en dat zijn de ultieme uitdagingen voor goMICE. Altijd weer die verrassingen vinden en daarmee onderscheidend zijn en blijven.

Klantactivatie/Relatie- en eventmarketing

Ook opvallend is het dat steeds meer klanten goMICE benaderen om ook het stuk klantactivatie in te vullen. Wat wordt verstaan onder klantactivatie oftewel relatie- en eventmarketing? In het kort komt het erop neer dat goMICE een totaalconcept ontwikkelt om onze opdrachtgevers te helpen hun sales- of marketing/communicatiedoelstellingen te halen, middels on- en offlinecampagnes met uiteindelijk een spetterend event of incentive reis als beloning voor de behaalde doelstellingen.

Wilt u over deze aanpak nader geïnformeerd worden en beluisteren welke concepten goMICE met succes heeft geïmplementeerd bij onze opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op.

Terug naar de inspectiereizen en bestemmingen

Op dit moment lopen er zo veel aanvragen, te veel om op te noemen. De economie draait op volle toeren en ieder bedrijf wil zich onderscheiden, op het gebied van goed werkgeverschap en daarmee hun medewerkers blijven (ver)binden, naar klanten, mogelijke klanten, groothandels, maar ook ondernemersverenigingen gaan meer en meer met elkaar op reis of organiseren een event om kennis te vergroten, inspiratie op te doen en te leren van elkaar. En uiteraard mag FUN over het algemeen ook een onderdeel van het programma vormen!

Zo gaat een groot cosmetica-huis met goMICE naar Parijs, een afvalverwerkingsbedrijf naar Dublin, een bedrijf in communicatiemiddelen laat goMICE een klantendag in Nederland organiseren, een bedrijf in de gamingbranche gaat naar IJsland, een bedrijf uit de foodbranche gaat mee naar Moskou en St. Petersburg en zojuist is een bedrijf uit de werving & selectie net terug uit New York en gaat in januari met goMICE naar Lapland.

de-laatste-ontwikkelingen-bij-gomice

Valencia

Zelf had en heb ik ook weer een druk reisprogramma. Ik ben zojuist terug van een 3-daagse reis naar Valencia. Samen met Anne-Marie en de opdrachtgever (5 afgevaardigden) hebben we onder andere diverse restaurants in Valencia bezocht waaruit een keuze gemaakt kon worden voor hun reis in september 2020 voor minimaal 110 personen. Al met al weer een zeer nuttige reis.

Zuid-Europa

Binnen een week vertrok ik alweer, dit keer met projectmanager Lotte naar Zuid-Europa om diverse bestemmingen te bezoeken. Zo hebben we onder andere diverse steden en gebieden in Spanje zoals Sevilla, Madrid, Ibiza en Mallorca en in Portugal Porto en Lissabon. Onder het genot van een door één van onze leveranciers aangeboden glaasje Limoncello sloten Lotte en ik weer een heel mooie inspectiereis af.

Zweden en Lapland

Voor mij staat er nog één inspectiereis gepland, ook weer samen met Lotte en die gaat dit keer naar het Noorden. Zweden en Lapland staan gepland. Lekker naar de kou, mogelijk wel zo’n 10 tot 15 graden onder nul, maar verzekerd van warme kleding (een speciaal kledingpakket is vast onderdeel van de reizen die we naar Lapland organiseren) welke je echt heerlijk warm houden. Ik verheug me alweer op de husky-tocht en de thrill van de sneeuwscooter-tocht, want ook al kennen we deze gebieden al heel lang, onze leveranciers staan er altijd op om ons in ieder geval onder te dompelen in de ervaringen die zij bieden aan alle deelnemers. Als je er dan toch bent……

de-laatste-ontwikkelingen-bij-gomice

Dubai en de feestdagen

En daarna is het tijd voor rust! Ik kijk uit naar medio december. Dan reis ik met mijn gezin naar Dubai, met Emirates dit keer en de Businessclass is ons weer gegund. Wij dompelen ons dan onder in luxe, warmte, heerlijk eten en tijd voor elkaar. Dubai is inmiddels voor ons als thuiskomen. Op 24 december vliegen we weer terug naar huis en vieren we Kerst met familie en vrienden. Ook daar kan ik enorm van genieten. Kerst is voor ons een tijd van gezelligheid, warmte, sfeer en lekker thuis. Oost West Thuis Best, toch? Waarschijnlijk is dit mijn laatste blog dit jaar en dat geeft mij bij deze dan meteen de gelegenheid om een ieder nog een aantal mooie werkweken te wensen, maar vooral hele mooie feestdagen!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!