Header
Header

Waarom een beloningsreis (incentivereis) organiseren?

Waarom een beloningsreis (incentivereis) organiseren?

Eén van de expertises van goMICE is de organisatie van beloningsreizen, ook wel incentive (stimulans) reizen genoemd. Maar wat is nu precies een beloningsreis? Waarom zou u als organisatie een beloningsreis inzetten? En hoe kan een beloningsreis eruit zien? Wij vertellen het u in dit blog!

Wat is een beloningsreis?

Beloningsreizen zijn prikkelende incentives waarmee u waardering uitspreekt voor bijzondere prestaties. Dit kan zijn voor een specifieke afdeling, voor het hele bedrijf maar bijvoorbeeld ook voor uw beste relaties. Hebben uw werknemers de afgelopen tijd bijvoorbeeld extra hard gewerkt om targets te halen en wilt u daar uw waardering voor laten blijken? Of hebben uw medewerkers juist net dat duwtje extra nodig om de beoogde targets te behalen? Dan kan een beloningsreis net zorgen voor die extra stimulans en loyaliteit.

Waarom een beloningsreis (incentivereis) organiseren?

Waarom zou u als organisatie een beloningsreis inzetten?

Een beloningsreis kan als motivatie voor uw werknemers worden ingezet, als next-level teambuilding of om uw relaties te bedanken. Dit soort reizen zijn dé manier om in uw werknemers of relaties te investeren. In plaats van een monetaire bonus bezorgt u de mensen een ervaring waar ze nog jarenlang aan terug zullen denken. Denk eens aan de binding die zij met uw bedrijf zullen voelen en de onderlinge band die sterker wordt, allemaal zaken die in uw voordeel werken en blijven werken!

Waarom een beloningsreis door goMICE laten organiseren?

Maatwerk en persoonlijke aandacht maken van een beloningsreis een bijzonder krachtig middel. Zo wordt u bij goMICE ondersteund door een team met jarenlange ervaring op het gebied van groeps- en incentive reizen. Hiermee bent u verzekerd van creatieve input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een speciaal maatwerk traject neer te zetten. Beloningsreizen die u in een reisgids zeker niet zal terugvinden!

Natuurlijk weegt de locatie of bestemming mee bij de algehele beleving van een incentive reis. Als onderdeel van Uniglobe Alliance Travel beschikken we over een sterk internationaal netwerk van ruim 700 kantoren in 60 landen. We weten niet alleen welke bestemmingen garant staan voor een fantastische reis, we kennen ook alle unieke settingen.

Daarnaast zorgen we er met onze Stretch-methode ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een pakkende manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

Waarom een beloningsreis (incentivereis) organiseren?

Laat u inspireren…

Om u een impressie te geven van de vele groeps- en incentive reismogelijkheden, delen wij graag een aantal van onze ervaringen op te gekke of unieke bestemmingen.

Als u een beloningsreis wilt organiseren, dan bent u bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een onvergetelijke ervaring van te maken! Ook een beloningsreis organiseren voor uw organisatie? Plan dan een gratis sparringsessie in met één van onze professionals en wij denken graag mee met uw reiswensen & doelen.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!