Een incentive reis per trein: duurzaam!

Een incentive reis per trein: duurzaam!

In deze bijzondere tijden is de vraag naar ‘duurzame reizen’ en ‘reizen dichtbij huis’ bij goMICE sterk toegenomen. We merken dan ook dat er steeds meer van onze klanten voor een treinreis kiezen. Een treinreis kan uw incentive reis of event een andere dimensie geven; vanwege de ruimte en beweegmogelijkheden kunnen diverse activiteiten van het dagprogramma al onderweg naar de bestemming beginnen.

De hogesnelheidstreinen Thalys, Eurostar en ICE bieden goed en comfortabel vervoer naar verschillende  bestemmingen in Europa. Denk bijvoorbeeld aan steden zoals Brussel, Parijs, Londen, Berlijn of Keulen; deze steden zijn binnen een paar uur, per rechtstreekse verbinding, vanuit Nederland te bereiken. Daarnaast zijn er vele andere treinverbindingen buiten Europa. Bij goMICE werken we wereldwijd nauw samen met gerenommeerde spoorwegmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld Amtrak in de VS of de Shinkansen ‘Bullet train’ in Japan.

Voordelen van een groepsreis per trein

 • De tarieven van een treinreis zijn vaak voordeliger dan dezelfde reis per vliegtuig.
 • Vetrekken vanuit (vaak het centrum van) de stad.
 • Korte inchecktijden en kort voor vertrek instappen.
 • Ruime bagage mogelijkheid.
 • Comfortabel: veel beenruimte, WI-FI, stekkers en oplaadpunten in alle coupés.
 • Service aan boord, op aanvraag ‘á la carte service’.
 • Binnen een paar uur komt u aan in het hart van de stad. Geen, of minder, transfers nodig.
 • Het is mogelijk om een ‘eigen coupé’ te reserveren waar het incentiveprogramma al kan beginnen.
 • Indien gewenst kan uw coupé in een bepaald thema worden aangekleed.
 • Voor grote groepen kan een gehele ‘chartertrein’ exclusief voor uw gezelschap worden geboekt.
 • Duurzaamheid… Een treinreis veroorzaakt gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot dan een vliegreis.

Een incentive reis per trein: een duurzame manier van reizen!

Incentive groepsreis dichtbij

Wilt u op avontuur naar de Ardennen of liever op stedentrip dichtbij? Met de skitrein naar uw favoriete wintersportbestemming? Een Kerstmarkt bezoeken in Duitsland? Of een rondreis in een privétrein of rijtuig exclusief voor uw gezelschap? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Twee bestemmingen in één reis combineren?

Soms kunnen onze klanten niet kiezen tussen verschillende fantastische bestemmingen. Daarom bieden wij bij goMICE de mogelijkheid om twee bestemmingen in één incentive reis te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende combinaties per vliegtuig én trein:

Zit uw ideale combinatie bestemmingen er niet bij? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen per trein is duurzaam, gemakkelijk en comfortabel!

Waarom uw incentive treinreis bij goMICE boeken?

goMICE maakt deel uit van de internationale organisatie Uniglobe Alliance Travel; wij beschikken wereldwijd over scherpe contracten met spoorwegmaatschappijen waardoor we uw groepsaanvraag snel en tegen een concurrerend tarief kunnen vastleggen.

Blijf op de hoogte!

Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier betrokken geweest bij de introductie van een aantal nieuwe hogesnelheidstreinen, zoals de 1e rechtstreekse Eurostar-trein van Amsterdam naar Londen en de introductie van nieuwe bestemmingen van de Thalys. Tevens heb ik vele treinen in China, Japan en de VS voor onze klanten mogen boeken.

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram voor updates over duurzaam reizen of lees ons blog met tips voor het duurzaam organiseren van uw volgende reis of evenement of laat u inspireren door verschillende duurzame bestemmingen geschikt voor uw volgende groeps- of incentive reis.

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 24 juli 2020 en werd op 5 september 2021 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!